Nieuwe aanbiedingen

Beste energie aanbiedingen van september 2024

De energierekening is een groot deel van de vaste kosten die ieder huishouden heeft. Gelukkig zijn er in september een aantal geweldige energie aanbiedingen waarmee je deze kosten flink kan verminderen. In dit artikel zetten we de beste deals van dit moment voor je op een rij, zodat je een stuk goedkoper uit bent met je energierekening. 

Welke energie aanbieding is het beste in september 2024?

De goedkoopste energie aanbiedingen in september zijn 1-jarige vaste contracten. Met dit type contract kun je de huidige lage tarieven vastleggen, waardoor je de komende 12 maanden beschermd bent tegen mogelijke prijsverhogingen.

Op basis van een gemiddeld energieverbruik van 2500 kWh stroom en 1000 m³ gas komen de volgende 3 energie aanbieding als goedkoopste naar voren. 

AanbiedingStroomGas
Budget Energie 1 jaar vast + tot € 590 cashback€ 0.28 per kWh€ 1.32 per m³
UnitedConsumers 1 jaar + tot € 385 loyaliteitsbonus€ 0.27 per kWh€ 1.27 per m³
Oxxio 1 jaar vast + tot € 310 cashback€ 0.26 per kWh€ 1.28 per m³

Budget Energie 1 jaar vast tot € 590,- cashback

Budget Energie heeft deze maand de voordeligste energie aanbieding. Met deze aanbieding krijg je naast lage tarieven, ook nog korting op je energierekening, Deze kan afhankelijk van je verbruik oplopen tot wel € 590. Vooral voor huishoudens met een hoog verbruik is deze aanbieding van Budget Energie zeer voordelig, want hoe hoger het verbruik, des te hoger de cashback.

UnitedConsumers 1 jaar + tot € 385 loyaliteitsbonus

UnitedConsumers biedt een zeer voordelige aanbieding voor hun 1-jarige energiecontracten. Hoewel de cashback niet zo hoog is als die van Budget Energie, betaal je met deze aanbieding wel lagere tarieven voor gas en stroom.

Daarnaast kun je, op basis van je verbruik, een loyaliteitsbonus ontvangen die kan oplopen tot wel € 385,-.

Oxxio 1 jaar vast + tot € 310 cashback

Bij Oxxio ontvang je bij hun 1-jarige vaste contract nu een cashback die kan variëren van € 100,- tot € 310,-, afhankelijk van je verbruik. Deze korting wordt, net zoals bij de eerdere energiecontracten, aan het einde van de looptijd uitgekeerd. Hierdoor heb je een mooie meevaller aan het eind van je contract.

Waarom kiezen voor een vast energiecontract in september?

Nu de huidige energieprijzen nog relatief laag zijn, is dit hét moment om je energieprijs voor een langere periode vast te zetten. De kans is aanwezig dat de energieprijzen in het najaar weer zullen stijgen. Door nu een vast contract af te sluiten, voorkom je dat je hoge tarieven moet betalen voor stroom en gas.

Hoe kies je de beste energie aanbieding?

De beste energie aanbieding zal voor elk huishouden anders zijn. Daarom is het vergelijken van energie aanbiedingen  cruciaal om een deal te vinden die past bij jouw situatie. Door de aanbiedingen van verschillende leveranciers naast elkaar te leggen, heb je veel beter inzicht in welke optie het meest voordelig voor jou is. Bekijk hier ons overzicht van energie aanbiedingen en begin met vergelijken.

Mitchell de Rooij
Geschreven door

Mitchell de Rooij

Mitchell houdt zich dagelijks bezig met de actuele energietarieven.

Lees meer berichten van Mitchell

Aanbevolen nieuws

Beste energie aanbiedingen zonder terugleverkosten
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·16-09-2024

Beste energie aanbiedingen zonder terugleverkosten

Beste energie aanbiedingen van september 2024
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·06-09-2024

Beste energie aanbiedingen van september 2024

TV met Coolblue Energie logo
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·28-08-2024

Gratis TV t.w.v. €199,- bij je energiecontract

Coolblue Energie: Cadeaubon voordeliger dan cashback?
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·21-08-2024

Coolblue Energie: Cadeaubon voordeliger dan cashback?

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.